Vrijwilliger worden

niet van toepassing

Laat kinderen meedoen aan werkweken, excursies, schoolkampen, zwemles, sport of muzikale vorming. Voor kinderen betekenen deze activiteiten verbreding van hun horizon. Zij maken sociale contacten en leren zich handhaven in een groep. Nu meedoen betekent later meetellen!

Meedoen lijkt vanzelfsprekend, echter de stille armoede neemt toe. Ook in de gemeente Oldenzaal doet een toenemend aantal kinderen een beroep op Stichting Leergeld. Stichting Leergeld kan haar doelstelling alleen bereiken dankzij de inzet van sponsoren en vrijwilligers!

Voelt U zich betrokken bij bij hetgeen onze Stichting doet? En wilt u een gedeelte van uw vrije tijd besteden aan onze mooie doelstelling?

Als organisatie kennen wij een bestuur van 5 vrijwilligers die eens in de 6 - 7 weken bij elkaar komen. Daarnaast zijn er 4 vrijwilligers die in contact komen met onze doelgroep en de gevraagde hulp proberen te realiseren.

We hebben een vacature.

Wie zoeken we? We zoeken iemand die ervaring heeft met Word, Excel, Outlook en een boekhoudprogramma. Jij werkt gestructureerd vanuit een enthousiaste positieve instelling en je werkt graag samen in een team. Je weet als geen ander een servicegerichte houding te koppelen aan betrokkenheid met onze klanten. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en weet deze op passende wijze in te zetten binnen onze doelgroep. Wat ga je doen? - Samen met je collega’s verricht je alle voorkomende administratieve handelingen rondom de aanvragen die binnenkomen. Denk hierbij aan het verwerken van de aanvragen, het uitvoeren van een inkomenscheck voor nieuwe of bestaande klanten; - Je onderhoudt contact met onze klanten tijdens het telefonisch spreekuur en per mail. Hierbij informeer je klanten over het verloop en de uitkomt van hun aanvragen; - Je stemt actief af met de andere vrijwilligers.

Wat ga je doen? - Samen met je collega’s verricht je alle voorkomende administratieve handelingen rondom de aanvragen die binnenkomen. Denk hierbij aan het verwerken van de aanvragen, het uitvoeren van een inkomenscheck voor nieuwe of bestaande klanten; - Je onderhoudt contact met onze klanten tijdens het telefonisch spreekuur en per mail. Hierbij informeer je klanten over het verloop en de uitkomt van hun aanvragen; - Je stemt actief af met de andere vrijwilligers. Wat verwachten we van je? Iedere vrijdagochtend dien je beschikbaar te zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast zijn er nog enkele uren in onderling overleg in te vullen.

Solliciteren? Wil jij solliciteren op deze functie? Stuur dan snel jouw gegevens op naar Martin (martin0541@outlook.com) en sluit je aan bij onze missie om armoede te bestrijden. Wij nemen na 6 september contact met je op!